Estás aquí:

Restaurant

Restaurant de Hostal Pedraforca

Bufet

Horari: 8:30h – 10 h

L’espai reservat per l’esmorzar és la Sala dels Roures , es trova al costat de la sala d’estar i està envoltada de vidrieres que donen al bosc ple de roures, d’aquí el seu nom.

Els  nostres esmorzars  están organitats en  diferents zones on podreu trobar tot tipus d’aliments . En la taula dels freds hi trobareu gran varietat d’embotits de la zona. En la taula calenta hi presentem la  boixoteira , cereals , mermelada , xocolata per i pa . A més a més , si els ve de gust , els prepararem al moment, ous ferrats amb bacó , truita a la francesa o ous remenats.  També comptem amb fruita de temporada ,  sucs de  fruita , cafeteres per cafés i infusions  i diferents tipus de llets.

*Oferim esmorzar especialitzat per a cel·líacs

Captura de pantalla 2023-03-21 a las 17.37.09
_MG_9488-Pano

Restaurant

Horari dinar : 13:30 – 15:30 h

Horari sopar : 20:30 – 22:00h

El nou restaurant , inaugurat el juliol del 2006 , contempla unes vistes excepcionals a la muntanya del Pedraforca i Serra del Cadí gràcies a les vidrieres que envolten el menjador.

La nostra cuina es basa en cuina tradicional, guisats de tota la vida del receptari català i tenint molta cura en la compra de productes de qualitat i de la zona. 

Els vegetarians o cel·líacs també hi trobaran el seu menú adaptat.